Zombie Massacre

image178

Husguden (...not) Uwe Boll ska ge sig att göra zombiefilm igen och sin vana trogen är det även denna gång en filmadoption av ett spel. Tidigare har han filmat spelen: House of the dead, Bloodrayne, Far Cry och Postal (kommer i höst) med samma förödande resultat. Inspelningen sker i Kanada under 2009. Spelet kommer snart på Wii-konsolen och man ville i samband med det även göra en film, varvid Uwe kontaktades.

Till GameDaily säger Uwe så här om filmen: "I want to make this movie more creepy than House of the Dead, which was intended to be funny and campy. I'd like Zombie Massacre to be a harsh zombie movie like 28 Days Later."

Visst det är roligt att spotta på Uwe, tillsammans med resten av världen, för att han gör så genomusla filmer. Men faktum är att han har doktorerat i litteratur. Vilket låter lika sannolikt som att en utbildad gourmetkock skulle stå i gränden bakom restauranten och trycka i sig sopor, krossat glas och kattbajs. Men ibland överträffar verkligheten (mar)drömmen.

GameDaily artikel
Läs mer om Uwe Boll
IMDB om Uwe Boll

Kommentarer
Postat av: Gustav

HAhaha ännu en briljant sågning, Fredrik!
Vart får du alla helsköna liknelser ifrån.. en gourmet kock som äter kattskit?! :D
Det här gjorde fan min dag!

2007-10-04 @ 10:42:21
URL: http://www.germann.se
Postat av: Andiaz

Ja, Uwe Boll är fan nutidens Ed Wood. Att lyckas göra både den sämsta vampyrfilmen och den sämsta zombiefilmen är ju värt någon form av medalj... Att han sen inte ger upp heller utan tycks älska att göra uppföljare av bedrövelserna är ännu bättre. Och givetvis, om man inte gillar sina kritiker så kan man bara be de att ställa upp i boxningsmatcher för PR för att sedan slå skiten ur dem! Boll for President.
http://blog.wired.com/games/2007/08/you-dumb-fck-uw.html
För övrigt lite mer humor med vår kära vän. "Gillar du inte Postal så har du FEL!"

2007-10-04 @ 16:58:34
URL: http://andiaz.blogg.se
Postat av: Fredrik

Hahaha, Uwe goes apeshit! Skitbra diss av wired-chris. Uwe måste ha "doktorerar" på ett sånt där universitet som tar 100 kr för ett diplom, dvs jag misstänker att han gjort en "Sven Otto".

2007-10-05 @ 15:33:19
URL: http://zombies.blogg.se
Postat av: Gustav

Va säger du? kan man legitimera sig för en hunka... då skulle jag ju i princip få börja jobba som hjärnkirurg.. jag fick ju 1300spänn i bonus från jobbet idag (för psykiskt lidande och trogen tjänst under senaste kvartalet)?!

2007-10-05 @ 22:54:01
URL: http://www.germann.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0