Shaolin vs Evil dead

image79

Hehehe, denna verkar ju intressant även om den, titeln till trots, inte har något med Evil dead-filmerna att göra. Taglinen skvallrar om nivån: Everybody is zombie fighting (hö hö hö).

Är du inte bekant med kampsport så kan det vara på sin plats att förklara vad shaolin betyder:

shaolin [Sawlin], kinesisk kampkonst huvudsakligen bestående av slag, sparkar och blockeringar. Den har fått sitt namn efter templet Shaolin i Kina. [källa: NE]

Tarilern nedan är iofs till uppföljaren Shaolin vs Evil dead: Ultimate Power:


Kommentarer
Postat av: Allamagoosalum

Att döma av trailern så såg det riktigt lovande ut. Jäkligt häftigt med vattnet, ungefär som när jag är på badhuset...
Jag kom att tänka på filmen Versus, det är ungefär samma genre och väldigt underhållande. Har du sett den? (fast shaolin vs... verkar vara betydligt mer påkostad)

2007-05-05 @ 12:35:48
URL: http://allamagoosalum.blogg.se
Postat av: astarot

Aaargh! Inte för att jag trodde att jag var först med en zombieblogg, men att det skulle vara sån stenhård konkurrens. Nåja, en odöd till eller från gör ju saken varken sämre eller bättre, bara fler eller färre :-)

2007-05-05 @ 16:58:06
URL: http://zombie.blogdog.se
Postat av: Fredrik

Allamagoosalum: Inte sett Versus, försökte IMDB:a den men det fanns typ 17 filmer som hette likadant, för ordningens skull kan jag nämna att jag inte sett någon av dem ;)

Astarot: Jobbigt att vi fått samma idé, men det behövs fler zombieblogger så känn dig välkommen. Å tack för berömmet, jag la nöjt märke till att vi givit Shaun of the dead samma betyg, förutsatt att din betygsskala oxå går till 5 :)

2007-05-05 @ 17:35:31
URL: http://zombies.blogg.se
Postat av: Allamagoosalum

Som horrorfan blir man lätt ensam och folk tittar gärna lite snett på en, därför är det viktigt att vi håller ihop. Det kan aldrig bli för många zombiebloggar. Keep it up you guys. Vad är det man säger? Man lever bara ett par tre gånger. Eller hur var det nu?
Fredrik, det var den här jag menande:
http://www.imdb.com/title/tt0275773/

2007-05-05 @ 18:42:33
URL: http://allamagoosalum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0