Horrors of war

image109

En andravärldskrigszombie-B-film (hoppas inte min gamla svensklärare läser detta), vågar man hoppas på att den innehåller, mina favoriter, nazizombies? Åtminstone kan vi nog gotta oss åt nazisternas supersoldater (jämför med spelet Return to castle Wolfenstein) och man verkar ha klämt in en varulv oxå *gnuggar händerna*. Bonus även för den Re-Animator-hyllande gröna sörjan i sprutan i trailern. Horrors of war har oxå kallats: "Rädda menige Ryan möter Arkiv X".

Visst verkar den ha låg budget men inte helt tokig CGI (flygplanen ser ok ut).

Nu har jag skrivit om kommande filmer eller filmer som jag hittat och är nyfiken på lite för länge, dax för recensioner, va? Problemet är att jag precis har flyttat och inte rikigt hunnit (läs: fått tillåtelse av min sambo) att sitta ned och titta på zombiefilmer. Men jag ska sätta ned foten hemma och be om lov att få titta på en film i helgen :D

Handlingen i korta drag:

Feeling the pressure from Allied advance, Hitler unleashes his secret weapons. This film follows wayward soldiers during World War II in the European theatre as the O.S.S. sends them to investigate Hitler's arsenal of experiments.


Kika in på officiella hemsidan och en serie med samma tema: War of the undead.

image107

image108

Trailern:


Kommentarer
Postat av: Allamagoosalum

Oj! Den här vill jag se, kan vara riktigt bra.

2007-06-01 @ 10:01:32
URL: http://allamagoosalum.blogg.se
Postat av: Fredrik

Jo, den känns bra och den har tydligen fått ganska stor mediaexponering i USA, så kanske kommer den till Sverige i rappet.

2007-06-01 @ 11:01:21
URL: http://zombies.blogg.se
Postat av: Brenner

Haha, detta måste vara det bästa som Hollywood producerat på många år! Nazizombies?! Hur mycket galnare kan det bli? Måste få tag på den här...

2007-06-01 @ 11:43:27
URL: http://brenner.blogg.se
Postat av: Fredrik

Tro mig Brenner, det kan bli mycket galnare: http://zombies.blogg.se/1176672586_worst_case_scenario.html

2007-06-01 @ 12:37:24
URL: http://zombies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0