Dead clowns

image142

Kolla in affischen/omslaget; detta känns som en gottefilm! Nån smart människa har alltså slagit ihop läskiga clowner a´ la Det med lika läskiga zombies. Filmen ska vara otäck och slabbig/blodig snarare är löjlig och rolig. Plus att det lär finnas en Fulcihyllande ögonscen med. Filmen släpptes i somras i USA till DVD med föredömligt nog som både R1 och R0 (dvs regionsfri) så det blir banne mig en beställning även om det alternativa omslaget ser ut som norra sidan på en svala som flyger söderut. 

Handlingen i korta drag:

As a hurricane approaches the small coastal town of Port Emmett, an innocent group of residents are visited by an unspeakable horror. Fifty years ago a bridge collapsed in the small town, plunging a circus train into the dark water below. The clown car was never recovered. Tonight the zombie clowns emerge from the bay to exact revenge on the descendants of those who left them buried under the silt and mud for half a century.

Trailer:IMDB


Kommentarer
Postat av: Allamagoosalum

Coolt! Det är nåt genuint ondskefullt över clowner, likadant med små äckeldockor som brukar dyka upp i skräckfilmer... jag vet inte vad det är som gör det, men hemska är dom i alla fall.
Den här filmen vill jag verkligen se och den var inte alltför dyr heller:
http://www.axelmusic.com/productDetails/012236215486

2007-08-11 @ 22:22:11
URL: http://allamagoosalum.blogg.se
Postat av: Fredrik

167:- är billigt, jag kan tyvärr inte kolla på R1 på min sunkDVD, fast man kan ju köpa den fula R0:an OCH den fina R1:an och pilla i omslaget från 1:an i 0:an. Clownen i DET var ju den äckligaste någonsin, när det begav sig, jag har nog aldrig blivit så besviken i hela mitt liv som när det visar sig vara en jävla spindel som inte tål silver, tro fan att King var alkis med sånna slut på sitt samvete.

2007-08-12 @ 11:56:50
URL: http://zombies.blogg.se
Postat av: astarot

Ja clowner är förjävla läskiga. Den där Lon Chaney hade rätt redan då när det begav sig :)
Jag ska också se den här filmen!

2007-08-12 @ 20:14:19
URL: http://zombie.bloggagratis.se
Postat av: Fredrik

Lon var jag tvungen att googla, men han verkar onekligen ha varit en cool kille. Har du sett nån film med honom?

2007-08-13 @ 09:41:19
URL: http://zombies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0