Day of the Dead - The Beginning på DVD

image60 image62

Day of the Dead - The Beginning (2005) släpps enligt altlantic film på DVD i Sverige den 27:e juni i år, tyvärr verkar den så dålig att man tvingats byta namn inför DVD utgåvan, kunde först inte hitta den på IMDB där den heter Day of the Dead 2: Contagium. Att man har bytt namn är kanske inte så konstigt då den fått Uwe-Boll-katastrofala betyget: 2.4 av 10 på IMDB inget som hjälper försäljningen precis. Det blir till att köpa den när den ligger i 29-kronorslådan på Maxi (vilket inte borde dröja länge).

Handlingen ska tydligen täcka både händelserna innan Romero´s Night of the living dead och efter Day of the dead, Atlantic film skriver så här:

Ingen levande minns längre det som hände för snart fyrtio år sedan, då ett dödligt virus släpptes lös på ett sjukhus i Pennsylvania. Alla smittbärare förintades av soldater och byggnaden brändes ned till grunden. Allt föll i glömska. Tills nu...

Day of the Dead - the Beginning skildrar först de fasansfulla händelser som blev upptakten till George A Romeros världsberömda skräckfilmer och berättar sanningen om den allra första zombien. Filmen fortsätter i vår tid där de döda åter vaknar och vädrar doften av människokött. Är detta början på slutet för hela mänskligheten.

Trailern eller vad det nu är på youtube:


Kommentarer
Postat av: Fläskätaren

Se länk för recension (på svenska).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0