Monster Island - En onlinebok

image181
Monster Island är en onlinebok i bloggform av David Wellington. Men för oss som inte gillar att läsa mycket text på skärmen finns den även att köpa (under hundralappen på play.com). Skulle man dessutom tycka att den är bra så är Monster Island bara första delen i en trilogi som även består av: Monster Nation och Monster Planet. Är du efter dessa tre böcker fortfarande inte mätt på David Wellingtons zombies så finns även Plague Zone och på senare tid har han breddat sig genom att även skriva om vampyrer och varulvar i 13 Bullets och Frostbite.

image184 image182 image185

Otroligt kort om handlingen i Monster Island:
Monster Island is a novel posted in blog format. It is set in Manhattan, one month after New York has been overrun by zombies.

Fortfarande inte såld på idén? Kanske den här varningstexten, från Monster Island bloggen, kan få över dig på den mörka sidan:  Please be advised that this website contains graphic textual depictions of violence and gore and is not appropriate for sensitive readers.

Monster Island bloggen
Monster Nation bloggen
Monster Planet bloggen
David Wellington.net

Kommentarer
Postat av: Andiaz

Ey, fan vad nice. Känns som en trilogi som jag skulle uppskatta. Antar att du lär skaffa den förr eller senare (om du nu inte har den redan förstås), får låna den någon dag då broll. :)

2007-10-10 @ 21:03:52
URL: http://andiaz.blogg.se
Postat av: Fredrik

Redan beställt brollan :D Fast Island var restad på play.com så det dröjer kanske innan jag har den.

2007-10-10 @ 23:22:43
URL: http://zombies.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0